Een bod!!

Het werd voor mijn gevoel te stilletjes rond de verkoop van mijn appartement en dus besloot ik een afspraak te maken met de makelaar.

Nu ik besloten heb dat mijn appartement verkocht mag worden zou het wat mij betreft binnen 3 weken verkocht mogen zijn. Maar na de eerste belangstelling van een paar kijkers gebeurde er niks meer. Het aantal bezoekers op Funda liep sterk terug en er kwamen ook geen kijkers meer.
Tijd dus om eens met mijn makelaar te praten of we daar iets aan moeten doen. Als er in december sowieso geen huizen worden verkocht heeft het natuurlijk geen zin om iets aan de prijs te doen, maar als het verlagen van mijn vraagprijs de kans op verkoop behoorlijk vergroot dan wil ik daar best over praten.

Vanmiddag om 15:00 heb ik die afspraak staan, dus ik was best verbaasd dat de makelaar zonet al belde. Wat blijkt: ik heb een bod op mijn huis gekregen!!
De vrouw die een aantal weken geleden voor een tweede keer is komen kijken heeft besloten om een bod uit te brengen. Natuurlijk is het bod wat ik gekregen heb veel lager dan de vraagprijs, maar na overleg met de makelaar hebben we een tegenbod neergelegd. Hopelijk schrikt dit de koper niet af en kunnen we nog een beetje handjeklap doen.

En dan is mijn appartement misschien eind deze week wel verkocht! *hoopt*

2 comments on “Een bod!!

  1. Gisteravond werd ik gebeld door de makelaar (ging naar mijn voicemail). Ik moest terugbellen zodra ik de voicemail gehoord had. Dat klonk als spannend nieuws!!!

    Wat blijkt : het was alleen maar om door te geven dat de makelaar het tegenbod had neergelegd en dat hij gisteren (woensdag) een goed gesprek had gehad met de koper, maar dat ze wat meer bedenktijd wou hebben.
    Nou.. dat had ik ook al bedacht anders had ik dezelfde dag nog wel wat gehoord!

    *wacht nog steeds hoopvol af*