Mijn eigen knutselhoekje

Afgelopen weekend zijn Peter en ik bezig geweest om het kleine kamertje te ont-playmobil-en.

Het plan was om de enorme berg aan playmobil te sorteren zodat de meeste projecten weer compleet waren zodat ze verkocht kunnen worden.
Het was een goed plan, maar de uitvoering viel behoorlijk tegen! De grote stukken zijn nog wel te vinden, maar ga maar eens op zoek naar een reddingsvestje.. of een groen flesje of een teugeltje van een paard…
Nadat we een aantal projecten zo goed als compleet hadden, hebben we de hoop opgegeven. Deze projecten zullen binnenkort tijdens de speelgoedbeurs verkocht worden. En de rest : die gaat op een grote hoop en wordt als “Playmobil verzameling” verkocht op Marktplaats.

Resultaat was natuurlijk wel dat het kleine kamertje nu ineens een heel stuk leger was! En dus hebben we gisteravond mijn kleine bureautje opgehaald uit Eindhoven en in Veldhoven neergezet. Woepie!!! Niet meer opruimen als we moeten gaan eten omdat al mijn knutselspullen op de eettafel uitgestald zijn. Ook is er ruimte gekomen in de boekenkast in het kleine kamertje dus daar kan ik nog wat mappen kwijt die ik meegenomen heb uit Eindhoven.
Dus ik heb niet alleen een knutselhoekje gekregen, maar ik kan de ruimte natuurlijk ook gebruiken als kantoortje om mijn financien bij te werken.

Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee!