Datum transplantatie onderzoeken bekend

Gisteren lag er een brief uit Maastricht op de deurmat. En het was nogal een dik pakket!

Eenmaal open werd het duidelijk: Er staan 3 afspraken gepland voor gesprekken/onderzoeken en ik had een foldertje gekregen over hoe het transplantatie traject eruit ziet.
Het foldertje moet ik nog lezen, de drie afspraken staan in mijn agenda. Op maandag 20 oktober word ik eerst gezien door de nurse practitioner van de transplantatie afdeling. Daarna breng ik een bezoekje aan de nefroloog en na de lunch nog een bezoekje aan de allergoloog.

Die laatste afspraak kan ik nog niet helemaal plaatsen. Tenzij een nieuwe nier een allergische reactie van mijn eigen lichaam opwekt? Ik ga het de 20e allemaal meemaken!

One comment on “Datum transplantatie onderzoeken bekend

  1. Update: Op 1 oktober na mijn reguliere shunt controle is er een afspraak gepland bij de cardioloog. Deze afspraak had eigenlijk ook op de 20e gepland moeten worden, maar dat lukte blijkbaar niet. En dus kreeg ik een telefoontje of ik er bezwaar tegen had om op 1 oktober naar de cardioloog te gaan. Ach, als ik toch al naar Maastricht moet rijden plan dan maar een afspraak erbij! Beter zo dan weer opnieuw naar Maastricht te moeten rijden!