De makelaar

Afgelopen dinsdag is de makelaar bij mij in huis geweest om een kennismakingsgesprek te hebben en een rondje door mijn appartement te lopen.

Alles zag er netjes uit vond hij. Sinds dit makelaarskantoor mij 8 jaar geleden had begeleid in de aankoop van dit appartement had ik er nog een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken in laten zetten. Ook dat beviel de makelaar goed. Kortom, mijn appartement was prima verkoopbaar.

Nu waren er natuurlijk ook nog wel wat puntjes waar ik nog wel wat aan kon doen. Zo werkten de spotjes boven mijn aanrecht niet. Gelukkig werd dat ter plekke door Peter gerepareerd 🙂
Ook heb ik ooit waterschade gehad in mijn toiletruimte. Het zou beter zijn als ik dat ook nog kon verfraaien want hier zouden verkopers mogelijk van kunnen schrikken.

Uiteindelijk kreeg ik ook het bedrag te horen wat de makelaar nu denkt wat het appartement waard is. Ik had het wel een beetje verwacht, maar was toch nog wel teleurgesteld dat de nu afgesproken vraagprijs mijn hypotheekschuld niet dekt. Het verschil is geen enorm bedrag, maar het was toch fijn geweest als ik nog een leuk bedrag had overgehouden na de verkoop.