Appartement fotoklaar

Gisteren zijn mam en ik de hele dag bezig geweest om mijn appartement klaar te krijgen voor de fotos van de makelaar.

Nadat Peter en ik de afgelopen tijd dozen hebben ingepakt en naar de opslag hadden gebracht was het meeste ingepakt. En dus kon er gepoetst worden. Omdat ik er al een jaar amper was geweest lag er een behoorlijke laag stof overal. Nadat mam de ramen had gewassen en ik de badkamer en toilet onder handen had genomen hebben we alle ruimtes nagelopen : spinnewebben weg, alles afstoffen, kasten werden afgesopt en tot slot de vloer geveegd. Daarna kon de deur even dicht zodat het daar niet meer stoffig werd.

Het beste zou zijn geweest dat we de hele vloer op het einde nog een keer gedweild hadden, maar nadat we zo’n 10 uur bezig waren vonden we het welletjes. Voor de fotos van de makelaar is het goed genoeg en als we nog tijd hebben voor de eerste bezichtiging dan doen we dat alsnog.

Maandag bel ik de makelaar en dan hoop ik dat hij die week nog tijd heeft voor de fotos. En helemaal ideaal zou zijn als hij al meteen een koper wist natuurlijk!
Ik wil mijn restschuld van mijn hypotheek in ieder geval kunnen aflossen met de opbrengst van de verkoop. Meer mag ook, maar ik wil mijn appartement ook niet nog maanden in de verkoop hebben staan.