F-jes voetbal

Gisteravond was de halve finale van het WK voetbal : Brazilie – Duitsland.

Maar omdat NCIS ook nog even bezig was hebben we het eerste half uur of zo van die wedstrijd gemist. Normaal gesproken gebeurt er dan toch nog niet zoveel.. Nadat NCIS is afgelopen schakelen we over naar Nederland 1 en zien nog net de herhaling van een doelpunt. Ik denk nog : “Pfew… net op tijd! Het eerste doelpunt is net gevallen!”

Wat blijkt : staat het al 0-4 !!

En terwijl Peter dan nog even een kopje koffie gaat halen in de keuken zie ik nog een doelpunt. Ik denk nog : “Dat is zeker de herhaling van dat vierde doelpunt.”

Nee!! het staat alweer 0-5!!

Op dat moment dacht ik dat we naar een wedstrijd van de F-jes aan het kijken waren. Dit soort uitslagen zijn toch niet WK-halve finale-waardig?? Hoe kan Brazilie nu zo omver gelopen worden als ze al zo ver gekomen zijn?

Daarna ben ik helaas in slaap gevallen om nog net wakker te worden op het laatste fluitsignaal. Brazilie-Duitsland 1-7 werd er aangegeven met een scrollende scoorderslijst.. Dat is toch niet normaal!!! (dit filmpje komt trouwens niet van mij af.. heb het net even op YouTube opgezocht)