Nieuwe baan!

Jeeeej, Peter heeft een nieuwe baan!

Nadat hij vanaf eind februari niet meer bij het beveiligingsbedrijf werkte moest hij op zoek naar iets anders. Niet meer in de beveiliging, want dat zou toch weer ploegendiensten betekenen en dat wou Peter niet meer. Nu is het op dit moment  niet makkelijk om werk te vinden en al helemaal niet als je 15 jaar in de beveiliging hebt gewerkt en dat niet meer wilt doen. Terugvallen op 15 jaar oude en sindsdien niet meer gebruikte las-ervaring was dus niet ideaal om iets te vinden.

Peter is zelfs naar verschillende uitzendbureau’s gegaan in de hoop dat ze daar in ieder geval tijdelijk werk voor hem konden vinden, maar sommige wilden hem niet eens inschrijven!

En toen kwam daar dat kleine bedrijfje hier in de buurt waar ze iemand zochten voor 40 uur per week. Niet helemaal passend met de ervaring die Peter heeft, maar passend genoeg. Dus ook daar een CV naartoe gestuurd. De eerste solicitatie met de bedrijfsleider verliep goed. Afgelopen dinsdag was het tweede gesprek, dit keer met de directeur. Ook dat gesprek ging goed en dus kwam gisteren het telefoontje: vanaf 19 mei kan Peter beginnen!

Gewoon in dagdiensten met vaste pauzes en vrij met de feestdagen. Dat zal even wennen zijn 🙂

One comment on “Nieuwe baan!