Aan de slag!

Nadat ik in augustus 2013 ziek was geworden moest ik weer re-integreren. Vanaf november vorig jaar ben ik daarmee bezig geweest, maar met die paar uren die ik per week toen nog bezig was, kon er natuurlijk geen opdracht voor mij gevonden worden.

En dus had ik me maar laten bombarderen tot VIP Coordinator (VIP = Vrij Inzetbaar Persoon.. mensen zonder opdracht). Wekelijks moest ik de VIP Meeting voorzitten, mailtjes sturen naar de managers voor nieuwe VIPpers volgende week en daarna natuurlijk de uitnodiging voor de volgende meeting weer versturen. Al met al een klusje wat niet veel tijd kost, maar waar je wel de hele week mee ‘bezig’ bent. (maandag meeting, woensdag mail naar manager, vrijdag uitnodiging)

Naarmate mijn reintegratie vorderde werden mijn uren steeds meer totdat ik begin januari op 8 uur per dag zat op mijn niet-dialyse dagen. Dus op maandag, woensdag en vrijdag zat ik 8 uur achter mijn laptop. Maar nog steeds geen opdracht!

Totdat ik twee weken geleden hoorde dat de opdracht waar ik mei vorig jaar al op zou komen nu eindelijk in een fase kwam dat ik ermee aan de slag zou kunnen. Vorige week heb ik mijn laptop voorzien van de nodige software en vandaag ben ik eindelijk weer aan de slag gegaan. Het is jammer genoeg geen SharePoint, maar VB.Net. Maar het is voor 24 uur per week en daarom voor mij nu ideaal!

One comment on “Aan de slag!