Herstel

Ik kan echt slecht tegen ziek zijn. Of eigenlijk.. het ziek zijn is het probleem niet. Het probleem is dat ik me niet te druk mag en kan maken als ik ziek ben en dus in de bank lig te liggen. En daar kan ik heel slecht tegen.

Toegegeven.. dat uitslapen is best fijn (als je tenminste niet de hele nacht hebt liggen draaien). Maar om 10 uur in de ochtend is er nu niet speciaal veel interessants op de TV. En dus kijk ik naar huizenprogramma’s op de BBC, schoolTV op Nederland 2 en de Orange County Choppers op Discovery.

Mijn bank en aangrenzend tafeltje is trouwens echt ‘mijn wereld’ geworden. Daar staat mijn drinken, eten, paracetamol en doos tissues. En natuurlijk de afstandsbediening voor de TV niet te vergeten.

Gelukkig is er wel verbetering. Zo kan ik weer door mijn neus ademen (scheelt al de helft van mijn humeur) en begin ik weer iets te proeven als ik iets eet. Vanochtend leek de koorts weg te zijn, maar die kwam ‘s middags terug, dus ik ben toch maar weer begonnen met de paracetamol.

Het enige wat me nu nog dwars zit is het feit dat ik nu veel hoest en dat mijn oren verstopt lijken te zitten. Af en toe dan hoor ik “PLOP” en dan wordt mijn wereld weer wat groter.

Nu nog een dagje koortsvrij zijn en ik kan er weer tegenaan!

PS. @Hilde: Ik heb nog genoeg voorraad, dus ik heb niks nodig. Maar bedankt voor het aanbod!