Hitte-golf

Zaterdag ben ik samen met mijn zus naar Doris en Erik gegaan om daar de DVD te bekijken van hun huwelijk. Het is gek om jezelf terug te zien en te horen. Zien mensen mij zo?? Goh.. ik zie heel iemand anders als ik in de spiegel kijk!

Nadat we ook nog een presentatie hadden gezien van de highlights van hun huwelijksreis door zuidelijk Afrika werd de barbeque aangezet. Het gedonder was al te horen op de achtergrond, maar we hebben het net (maar dan ook net) droog weten te houden door op tijd naar binnen te gaan om te schuilen. En dat laatste was nodig! Een enorme hoosbui trok over noord-limburg zodat mijn zus en ik op de terugweg nog hoge golven hebben gemaakt en mijn auto bijna een amfibievoertuig leek!

Maar dat was nog niet genoeg voor dit weekend. Want vandaag schoven Ingmar en ik bij Hilde en Lou aan voor een lunch waarna we gingen magic’en.

En het was warm.. heel warm..

Ik weet niet of het alleen door de hitte kwam, maar op een gegeven moment kwam er een hoofdpijn opzetten die door twee paracetamollen nog redelijk te temmen was. Maar mijn lijf wilde daarna eigenlijk niet meer. Half misselijk na twee happen pizza heb ik de strijd opgegeven en ben naar huis gegaan.

Erg jammer, want ik had die ene set kaarten graag nog een keer willen uitproberen. Maarja.. dat is dan maar voor een volgende (minder warme) keer.