Kroatie – Turkije

Gisteravond was de tweede kwartfinale van dit EK. Ik heb de eerste 10 minuten van die wedstrijd geprobeerd om te gaan kijken, maar eerlijk gezegd.. het kon me niet boeien.
En dus keek ik naar een film op een ander net en knipperde ik in de reclames even terug om te kijken hoe de stand was. Maar die bleef 0-0.

Toen de film afgelopen was ben ik dus maar teruggezapt naar de wedstrijd.. nog 10 minuten te gaan. Maar het bleef 0-0.

Dus maar verlengen. In de laatste minuut van de verlenging maakt Kroatie een doelpunt, vlak daarna gevold door de turken. Nog steeds geen fatsoenlijke uitslag dus : 1-1.

Dan maar strafschoppen nemen.. En eindelijk was daar de ontknoping. Eigenlijk heb ik dus helemaal niks gemist in die wedstrijd. Al het leuke kwam pas helemaal op het einde.

Enige nadeel is alleen dat het inmiddels al best laat geworden was en toen ik wou gaan slapen alle turken enthousiast aan het rondrijden waren.. al joelend en toeterend. Naja.. de volgende tegenstander wordt Duitsland. Duitsers zijn ook erg goed in het op het laatste moment mazzelen.. dus daar hoef ik ook pas de laatste 10 minuten te zien. En waarschijnlijk winnen de duitsers dan en is het afgelopen met dat getoeter!