Pffff

Terwijl volgens mij minstens 80% van Nederland vrij is moet ik gewoon werken. Daar heb ik natuurlijk zelf voor gekozen, maar het blijft maar een gek idee.Nu had ik vandaag ook een erg drukke dag. De produktie-database van een applicatie waaraan ik werk moest geconverteerd worden waarna de Access-modules die daaraan hingen ook weer opnieuw gelinkt moesten worden. Daarna kon ik de nieuwe website online gooien die ook gebruik gaat maken van deze database. En zo gaan we geleidelijk aan de Access-modules herbouwen naar de web-applicatie.

Ik dacht vanochtend om 11 uur dat ik wel ongeveer klaar was. Het is nu bijna 5 uur en het werd nog heel even spannend of ik de echte GO ging krijgen. Want er zaten nog wat probleempjes zo her en der. En als ik de GO niet zou krijgen dan was al mijn werk van vandaag voor niks geweest!

Maar gelukkig heb ik een redelijk tevreden klant (hij heeft 1 foutje, maar dat is geen reden om de hele conversie terug te draaien). Nog een paar dingetjes doen en dan heb ik ook weekend!