Vrijgezellig feest

Pfff.. het was lastig, maar het is gelukt om de plannen voor het vrijgezellenfeest van Doris en Erik geheim te houden.Gisteren was het zover: met z’n vieren eerst naar de supermarkt om voor de dames een high-tea en voor de mannen een luxe lunch in te kopen. Daarna kwam iedereen bij elkaar om vervolgens Erik en Doris onder luid getoeter te ‘verrassen’. Tussen quotes, want de vermoedens bij Doris en Erik waren al erg groot toen ze ‘s ochtends de auto van de ene getuige al hadden zien staan en ze de auto van de andere getuige tegen waren gekomen toen ze richting supermarkt gingen…

Daarna bleven de mannen daar om te lunchen en namen de vrouwen Doris mee voor de high tea: Sandwiches, cake, muffins en chocolade-fondue. Daarna ging het verder naar Den Bosch waar we de mannen nog tegenkwamen op de parkeerplaats. Ook zij gingen naar Den Bosch.

Vervolgens was het haasten naar de locatie voor de activiteit: Doris mocht een liedje gaan zingen in een studio wat ook meteen opgenomen ging worden. Het eerste uur hebben we een nieuwe tekst verzonnen op ‘Vrienden voor het leven’ van Jan Smit waarna we de studio in gingen om het lied te zingen. Het resultaat is natuurlijk niet te vergelijken met het resultaat van een weekend studio-werk na maanden repetitie. Maar het klinkt in ieder geval ERG gezellig!

2008vrijgezellenfeest

Daarna ging het verder richting een mexicaans restaurantje waar we heerlijk gegeten hebben waarna we het uitgaansleven van Den Bosch zijn gaan verkennen.

Ik vond het een erg geslaagde middag/avond. En ik verwacht dat Doris en Erik zich ook prima vermaakt hebben. En nu … de laatste vrijgezelle dagen voor Doris en Erik en dan is het grote feest.