Makkelijk verdienen.. alhoewel…

Een paar weken geleden had ik om 9 uur een afspraak in Nijmegen. Dus tufte ik om 8 uur de A50 op en kwam ik 10 voor 9 in Nijmegen aan.
“Ik heb een afspraak met Michel.”

Die bleek er nog niet te zijn maar ik kon wel vast gaan zitten en een kopje thee drinken. Dan zouden ze gaan bellen dat ik er al was. Vijf minuutjes later kreeg ik Michel aan de telefoon: “Sorry sorry sorry..”. Hij had daags ervoor te horen gekregen dat de afspraak niet door kon gaan maar hij was mij vergeten te bellen!!

En dus reed ik toen maar weer terug naar Eindhoven (natuurlijk de reisuren wel gedeclareerd).

Vanochtend was de herkansing: 9:30 in Utrecht.

Dus ik om 7:30 de A2 op… Na wat files her en der kwam ik om 9:27 op het kantoor in Utrecht aan. Tevreden dat ik precies op tijd was!

“Ik heb een afspraak met Michel!”

“Die zit normaal op het kantoor in Nijmegen.”

“Ja, maar ik heb om 9:30 een afspraak hier in Utrecht.”

Blijkbaar was Michel er dus nog niet en dus werd hij weer gebeld. Vijf minuten later kreeg ik hem aan de lijn: “Het spijt me vreselijk. De eerste keer voelde ik me al slecht. Maar dit is al de tweede keer!! De meeting gaat helaas niet door. Ik kreeg gisteravond een telefoontje maar ben helemaal vergeten om jou te bellen!! Sorry sorry sorry. Maareh.. je schrijft de uren maar op hoor!”

Grrrr ja wat denk je!!

Het is nu 11:00 en ik heb al 3.5 uur billable in de auto gezeten…. En nu nog proberen om zin te maken om echt iets te gaan doen vandaag.

Overigens wil hij volgende week naar Eindhoven komen.. Maarja.. dan ben ik er niet!