Surfen en Bellen

Vanavond stond mijn buurman ineens aan mijn voordeur met een pakketje. Het pakketje waar ik de hele week al met smart op zat te wachten: Mijn ExperiaBox!!Nu had ik me voorgenomen om er op een rustig tijdstip (morgenmiddag of komend weekend) eens goed voor te gaan zitten en alles te installeren. Maar toen ik het boekje doorbladerde leek het aansluiten bijna te simpel voor woorden:

Het oranje stekkertje moest in het oranje gaatje, het zwarte bij het zwarte, het grijze bij het grijze en het groene bij het groene. Vervolgens de stekker in de muur, een half uurtje wachten en VOILA ik had kiestoon!

Dus ook maar gelijk het activeringsnummer gebeld. Daarna mijn internetkabel weer in de ExperiaBox gestoken en ook de software geinstalleerd. Zowel via een kabel (mijn PC) als draadloos (mijn laptop) werkt alles nu als een zonnetje!

Het resultaat is geweldig: ik kan nu lekker internetten vanaf mijn eet-tafel met mijn laptop zonder dat ik meesurf op een modem van iemand anders. Ik kan ook sneller internetten (altijd leuk) en telefoneren kost me nu ook niet zoveel meer.

Ik moet zeggen: het bevalt me nu al prima 🙂