Geslaagd!

Over 7 weken zijn Doris en Erik getrouwd. En aangezien ik de komende weekeinden niet zo heel veel ruimte meer zag in mijn agenda ben ik dit weekend gaan shoppen voor een outfit voor de bruiloft.En het is me gelukt! Samen met mijn zus ben ik afgelopen zaterdag naar Assen gegaan om daar de Miss Etam te bezoeken. OK, toegegeven, het is voor mij een beetje ver weg, zeker omdat er ook genoeg Miss Etam’s hier in de buurt zijn. Maar mijn zus heeft nu eenmaal een goede kijk op wat ik mooi vind en is dus de ideale persoon om met mij mee te gaan als ik kleding wil kopen.

Het mooie van de Miss Etam vind ik trouwens dat zo’n verkoopster in alle rust en eerlijkheid kan zeggen: “Nee, ik vind het geen goede keuze. Wacht, ik haal een ander jasje wat beter voor je is. Deze is voor jou namelijk net te kort waardoor het accent precies op de verkeerde plaats komt. ”

Nu had ik dat zelf ook al gezien, ik vond mezelf net een groene rugby-ster met een dikke kont. Maar je kent vast ook wel van die verkoopsters die zeggen: “Nee hoor, het staat je prachtig! Je moet er gewoon even aan wennen!” waarna ze alweer een volgende klant kirrend toejubelen.