Win een wieler clinic met Theo Bos!

Win een wieler clinic met Theo Bos!

Het kan aan mij liggen, maar volgens mij is er het nodige mis aan de onderstaande mail die ik zonet op mijn werk gekregen heb:
Kruip 1 dag in de huid van Theo Bos!

Wij dagen je uit om deel te nemen aan een Master Clinic. Tijdens deze wieler clinic kunnen 25 medewerkers een dagje meelopen met de Master of Sprint en een kijkje achter de schermen nemen.

Het programma start om 9 uur met een ontvangst waarin meer informatie gegeven wordt over het leven van een topsporter. Vervolgens gaan alle deelnemers, onder leiding van Theo en een gediplomeerd trainer, de baan op. De beste rijders mogen een teamsprint rijden waarin zij het op zullen nemen tegen Theo Bos. Afsluitend is er een lunch met de mogelijkheid om met Theo op de foto te gaan en zal hij een gesigneerd certificaat uitreiken aan alle deelnemers. De clinic zal rond 14.00 uur afgelopen zijn.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de prijsvraag en vul het inschrijfformulier in. Je maakt dan kans op 1 van de 25 plaatsen die wij weggeven. Let op: de Clinic is alleen bedoeld voor medewerkers die fietservaring hebben! Deelnemers moeten minimaal 1000 kilometer per jaar in de benen hebben!

De prijsvraag:

Hoe vaak is Theo in zijn gehele carrière wereldkampioen geweest?

Vul hier je antwoord in en win! We verloten 25 kaarten onder de juiste inzendingen. Ervaar zelf hoe het is om op hoge snelheid door een badkuip te vliegen en meld je aan voor 12 maart aanstaande! De winnaars krijgen uiterlijk 19 maart bericht via email.

Einde mailbericht

Buiten de dingen die ik al vetgedrukt heb is het natuurlijk een onmogelijke prijsvraag. Hoe moet ik nu weten hoevaak Theo Bos nog wereldkampioen wordt? Zijn carriere is toch nog niet voorbij !?!

Bovendien: je denkt toch niet dat ik mee ga doen aan een prijsvraag waarbij ik mezelf uit de naad ga fietsen om er vervolgens achter te moeten komen dat Theo Bos veel sneller is dan ik? Daar hoef ik niet voor te fietsen hoor!

En trouwens.. als ik zou wil ervaren hoe het is om op hoge snelheid door een badkuip te vliegen.. dan leg ik wel een oude badkuip op zijn zijkant midden op de weg en rij er met een oude auto keihard doorheen!