Wat een dag!

Vanochtend stond mijn zus op mijn stoep: we hadden samen afgesproken omdat we onze reis voor 2008 wilden afspreken EN omdat mijn zus heel graag IKEA kastjes in elkaar sleutelt.En aangezien ik toch een paar extra handen nodig had om mijn CD/DVD meubel aan de muur te bevestigen had ik de doos maar lekker dicht gelaten. Mijn zus doet dat namelijk liever dan ik!

Daarna zijn we de binnenstad in gegaan om daar onze reis te gaan boeken. Het wordt Egypte! We vliegen naar Cairo via Wenen. Dan een paar daagjes Cairo waarna we met een nachttrein naar Aswan gaan. Daar hebben we een 4-daagse Nijlcruise en komen we uiteindelijk in Luxor aan. Daar hebben we dan nog een paar daagjes en dan vliegen we weer via Wenen terug. Ik heb er nu al zin in, maar het duurt nog even…

En nu denken jullie zeker dat mijn dag voorbij was?

Nee hoor! ‘s Avonds ben ik uitgenodigd bij Doris en Erik. Erik had namelijk zijn pak gekocht en dus was er samen met de getuigen een klein feestje te vieren. Na een wonderlijk toetje (chocolade-fondue) hebben we nog tot laat zitten kletsen en zo eindigde mijn volle zaterdag.