Ziek :(

Tja.. het was woensdag-ochtend. De wekker was gegaan en ik stond in de badkamer mijn tanden te poetsen. Ik voelde me niet echt lekker en nam dus voor de zekerheid mijn temperatuur: Juist ja.. te hoog. Met 38 graden niet een fikse koorts, maar met een algeheel gevoel van ‘niet lekker’ toch te hoog om te gaan werken. Dus ik heb mijn werk maar gebeld en ben weer terug mijn bed in gekropen.

Na de middag ben ik maar bij de TV gaan liggen en heb er nog wat verder liggen soesen. Ik voelde me nog steeds niet echt OK, en ik had ook nog eens spierpijn in mijn nek waardoor ik maar op 2 manieren kon liggen. Toch maar wat gegeten, maar mijn lijf protesteerde en tegen de avond kwam alles er uit.

Dus maar op tijd mijn bed in met een thermosfles hete thee. En iedere keer als ik afgelopen nacht wakker was een bekertje thee drinken en maar weer proberen een pijnloze manier van liggen te vinden. Totdat ik vanochtend mijn toch al lege maag nog een keer probeerde te lozen in het toilet.

Omdat vandaag rond 13:00 het water tijdelijk zou worden afgesloten toch maar wat flessen water klaargezet bij het toilet en maar hopen dat er niks meer zou gebeuren. Echt eten heb ik vandaag ook niet meer gehad, daar heb ik echt geen zin in. Drinken doe ik natuurlijk wel, al is dat ook nog tegen heug en meug.

Vanavond heb ik een kopje bouillon gehad en dat geeft me weer genoeg sterkte om toch even op de computer mijn mails te checken. Dadelijk maar weer vlug terug de bank op en morgen maar weer zien hoe ik me voel.

Ziek zijn is niet leuk!