Klusjesweekend

Omdat per 2008 ons nieuwe repetitie-schema bij het orkest echt definitief geworden is had ik vrijdag geen repetitie. En ben ik dit weekend dus ook gewoon in Eindhoven gebleven.Met een hele lijst van dingen en klusjes die ik nog moest doen was dat ook best nodig.

Zaterdag heb ik een hoop dingen op de computer gedaan. Onder andere de nieuwe website online gezet voor Doris en Erik en een voorlopige brief geschreven die ik als ceremoniemeester bij de trouwkaart van hen moet doen.

Zondag was het koopzondag bij IKEA. Ik had nog steeds op mijn verlanglijstje staan dat ik een CD/DVD-meubel nodig had en de krapte begon toch ernstig te worden. Dus had ik Ingmar gebeld of hij mee wilde gaan. Hij heeft ook nog een half huis in te richten, dacht ik. Nu bleek dat bij de IKEA toch best mee te vallen maar het was wel handig dat hij de weg er feilloos wist. En zo ben ik vandaag dus geslaagd voor een CD/DVD-meubel. Het moet nog in elkaar gezet worden en tegen de muur geschroefd (en dus ook nog geboord). Maar dat komt nog wel.

Al met al dus een geslaagd weekend waarin ik weer heel wat klusjes heb kunnen afstrepen!