Ademloos

Dee hoor, ik ben helebaal niet verkouden! Dat lijkt baar zo!
Donderdag-ochtend vertrok ik na een onrustige nacht slapen en inclusief een keelpijntje naar mijn nichtje. We zouden namelijk een paar daagjes naar Parijs gaan en ik zou hoe dan ook gaan!

Ergens na Brussel leek het me wel slim om ook nog maar een doosje Vicks Blue te kopen en dat was maar goed ook! Ik ben nu net teruggekomen en ik moet zeggen: ik heb het gered op Paracetamol, Strepsils en de Vicks.

En ondanks dat ik me dus niet altijd optimaal voelde heb ik een paar ontzettend leuke dagen gehad: Donderdag de heenreis en een wandelingetje langs de Eiffeltoren. Vrijdagochtend shoppen bij Printemps en Lafayette en een stadswandeling langs de Arc de Triomph, Champs Elyssees, Notre Dame en het Quartier Latin. En zaterdagochtend een poging om de Tour Montparnasse op te gaan (niet gedaan, want er was geen zicht) en een bezoekje aan de Grand Arche van La Defense. Waarna ik toch moest toegeven dat de verkoudheid / keelontsteking gewonnen had en we dus op tijd naar huis toe zijn gegaan.

Erg leuk om er even tussenuit te gaan, maar de volgende keer ben ik toch liever weer gewoon ademloos van de mooie dingen die ik zie en niet vanwege een verstopte neus!