Verhuizen?

Al bijna een jaar weten we op het werk dat we ‘een keer’ moeten verhuizen. Van het gebouw waar we nu zitten is de huur opgezegd en er is een prachtig mooi nieuw pand gebouwd in de buurt van het vliegveld.Gaandeweg de bouw van dat mooie nieuwe pand kwamen ook de eerste geruchten al: het gebouw zou nu al te klein zijn, er zouden te weinig parkeerplaatsen zijn, etc. En dus zouden er alternatieven worden bedacht.

Maar ‘ineens’ stonden er een paar weken geleden verhuisdozen en containers in de hal. Verschillende groepen binnen ons gebouw mochten naar het nieuwe pand! Veel rommel en herrie dus door de gangen terwijl verhuizers dozen, stoelen, tafels en kasten kwamen opruimen. Niet lang daarna gevolgd door de ‘plantenmeneer’ die overal de planten kwam ophalen.

Ook de printers werden al opgehaald en nog net op het laatste moment konden we voorkomen dat de printer op onze gang ook meegenomen werd. Wij zaten hier nog en zonder printer kunnen we niet zoveel!

Vorige week vrijdag waren ineens alle telefoons afgesloten. De verhuismanager had half november doorgegeven aan de KPN en dus sluit de KPN half november alle telefoons af. Jamaar.. wij zitten hier nog!!

Afgelopen maandagochtend was het steenkoud in het gebouw. Iemand had al besloten dat de verwarming wel op ‘net-niet-vriezen’ mocht. Joehoee!! Volk op de tweede verdieping!!

Het leek er bijna op dat iedereen vergeten was dat er op de tweede verdieping nog 10 mensen zitten die over een weekje dus ‘dakloos’ zijn. Maar gelukkig stond er gisteren iemand in de kamer die begon te vragen naar salaris nummers etc voor nieuwe pasjes. Want ook wij gaan verhuizen.. waarschijnlijk volgende week woensdag of donderdag. En we gaan niet naar het nieuwe pand.. want dat zit al vol (alhoewel er een hele lege vleugel is, maar die schijnt niet gehuurd te zijn). Dus wij mogen naar een oud Philips gebouw waar je speciale pasjes voor moet aanvragen.

Ach.. ik vind het best. Dat oude Philips gebouw is namelijk veel dichter bij dan mijn huidige werkplek (6 km van mijn huis) of het nieuwe pand (8 km van mijn huis).

Dus misschien.. heeeeel misschien ga ik komende zomer wel een keertje op de fiets!
😉