Wit, witter, witst

Een paar weken geleden belde mijn nichtje Doris me op: of ik het leuk vond om mee te gaan bij het uitzoeken van haar trouwjurk.Als ceremoniemeester op hun bruiloft leek het me wel handig als ik al wist hoe de jurk er ongeveer uit zou komen te zien. Maar het leek me vooral een enorm leuke ervaring! Ik ben namelijk nog nooit meegeweest bij het passen van een trouwjurk.

En zo stonden we vanavond bij Koonings in Deurne. We, want ook beide moeders en de getuige moesten natuurlijk mee. Eenmaal boven bij de bruidsmode weet je werkelijk niet meer waar je kijken moet. Er hingen 1500 trouwjurken op een rij, in meer schakeringen wit dan dat ik dacht dat er mogelijk was.

Een stuk of 6 jurken later waren we het erover eens dat er 4 zowiezo niet mooi genoeg waren. Maar ja.. toen bleven er dus nog 2 opties over. De ene was romantisch mooi, de ander modern mooi. Twee totaal verschillende jurken dus, waar ‘het panel’ vanavond niet uit kwam.

Doris heeft een paar dagen bedenktijd gekregen en zaterdag gaan we weer opnieuw op pad, maar dan naar Blerick en Eindhoven.

Wordt vervolgd…