Zin in vakantie

Gisteren vertelde een collega dat hij erover dacht om volgend jaar 5 tot 6 weken naar Australie te gaan. Misschien dat hij dan – in die 5 tot 6 weken – ook nog een weekje Nieuw Zeeland ‘even’ mee zou pakken.

Nu ben ik zelf nog niet in Nieuw Zeeland geweest, maar het lijkt me niet dat je dat ‘even’ in een weekje kunt zien. Dus dat had ik mijn collega al afgeraden. Met 5 tot 6 weken door Australie rijden heeft hij waarschijnlijk al niet genoeg tijd.

Natuurlijk heb ik hem gelijk de tip gegeven om je alvast aan te melden bij de Big4 kampeerclub. Kost je 40 australische dollar, maar daarmee krijg je vervolgens wel 10% korting op je camperhuur! Terwijl ik bezig was om tips te verzinnen schoten de beelden van mijn eigen Australie-vakantie weer voorbij. En natuurlijk begint het dan meteen te kriebelen. Ik wil ook weer naar Australie!

Tot overmaat van ‘ramp’ ben ik vandaag bezig met het inschatten van het aantal uur dat er nodig is om de vlucht-reserverings module van een luchtvaartmaatschappij te bouwen. Ik zie allerlei voorbeeld schermpjes voorbij komen van vluchten van Amsterdam naar Miami en Comfort Class boekingen.

Nog ruim twee maandjes.. dan heb ik een weekje vrij. En dan wordt het natuurlijk geen Australie en ook geen Miami. Maar een paar daagjes Parijs moet toch kunnen?