Stormachtig

De herfst is begonnen en ook op het werk loopt het storm.

Het lijkt wel of ik sinds ik terug ben van vakantie constant achter de feiten aan ren en nog steeds bezig ben om de ‘denderende werk-trein’ in te halen.

Daar komt nog bij dat ik vorige week vrijdag een halve dag vrij heb genomen. Dat had goede (en leuke) redenen, maar het helpt natuurlijk niet om je berg met werk kleiner te maken.

Ook deze week blijf ik doorrennen: Vandaag een conversie naar SQL Server en een presentatie gehouden. Morgen overdracht van een applicatie. Woensdag nog veel wijzigingen en aan het einde van de dag hopelijk een oplevering van een andere applicatie. Donderdag heb ik dan mijn project-dag die ik eigenlijk woensdag had moeten hebben en vrijdag ruim ik alle kruimels op die ik de hele week heb laten liggen.

Uiteindelijk moet er toch echt lucht komen in mijn agenda want het voelt niet fijn om overal achteraan te moeten hollen. Vrij nemen heeft trouwens ook niet veel nut. Tegen de tijd dat je op adem gekomen bent van het harde werk, heb je alweer zoveel achterstand dat je meteen na je vakantie NOG harder moet werken.

Stug volhouden dus… rond Kerst zal het toch wel weer rustiger zijn?