Verkouden

Vorige week dacht ik nog dat mijn lijf met een migraine de rem erop zou gooien. Zondagochtend leek het die kant op te gaan, maar gelukkig kon ik mijn hoofdpijn nog ‘wegslapen’. Maar mijn lijf heeft een ander middel gevonden: Verkoudheid!

Sinds zondagavond zit mijn neus om en om dicht. Ik ben nog wel op het werk, maar ik snuit, nies en hoest me de dag door. Inmiddels heb ik vandaag al 2 pakjes papieren zakdoekjes ‘versnoten’. Soms vraag je je af waar dat toch allemaal vandaan komt!!

Overigens zat mijn collega Lea vorige week al de hele week te snuffen en te hoesten, dus ik kan het ook van haar gekregen hebben. Of het komt van de natte broek en daarna korte broek die ik afgelopen zaterdag aanhad omdat ik meegeholpen heb met het ophangen van de planken op het balkon terwijl het lichtjes miezerde. Of het is het kwakkelweer waar ik niet tegen kan.

Eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit. Ik wil hier gewoon vanaf! Mensen met goede anti-verkoudheidsmiddeltjes mogen hun tips in een reactie hieronder neerzetten.