En hoe was jouw dag?

De mijne is tot nu toe in ieder geval ENORM frustrerend!

Gistermiddag kreeg ik van de functioneel beheerder van een applicatie de mededeling dat ik een nieuwe versie van hun Access database mocht neerzetten omdat de test goed verlopen was. En dus heb ik gistermiddag al medegedeeld dat ik dat vanochtend zou gaan doen.

Vanochtend om kwart voor 10 heb ik een mail gestuurd naar de functioneel beheerder met de mededeling dat ik om 10 uur wil beginnen met de installatie (lees : het vervangen van de file op de server)

Om 10 uur blijken niet alle medewerkers uit de applicatie te zijn waardoor ik niet verder kan. Ik probeer te bellen naar de beheerder: voicemail. Ik mail dus maar weer terug dat ik niet verder kan met de installatie omdat er nog gebruikers inzitten en of hij wil zorgen dat deze zo snel mogelijk uit de applicatie willen gaan.

Geen reactie…

Om kwart over 1 vanmiddag krijg ik een telefoontje: “Heb je de file al kunnen vervangen?”

“Nee, want er zaten (en zitten) nog gebruikers in de applicatie!”

“Ow.. dan zal ik eens een mailtje sturen.”

Half 2 ging er dus een mailtje uit met de mededeling dat gebruikers uit de applicatie moeten gaan en dat ze er over een half uur weer in kunnen.

Om kwart voor 2 waren de gebruikers er nog niet uit en dus ga ik maar even koffie halen. Tien voor 2 ben ik weer terug en wat zie ik: blijkbaar is iedereen er uit geweest, maar heeft iemand besloten om 11 minuten voor 2 weer de applicatie in te gaan!

AAAAAAAAAAAARCH!!!

Mensen alstublieft! Ik heb die stomme file hooguit 5 minuten nodig!! Moet ik hier nu werkelijk al ruim 4 uur zitten wachten?

*zucht*