Het Eendenmeer

Het was vandaag een ontzettend mooie dag. Het zonnetje scheen en de vogels floten. Perfect weer dus om een wandeling te gaan maken.

En zo vertrokken mijn moeder en ik vandaag naar het Eendenmeer bij Bergen. Heel vroeger was ik daar wel eens geweest en ik kan me nog herinneren dat ik het daar heel mooi vond. En ik wist zelfs nog ongeveer aan te wijzen waar ik toendertijd gestruikeld was over een uitstekende boomwortel. Dat laatste was trouwens niet zo heel uitzonderlijk hoor. Ik had vroeger de reputatie om minstens 1 keer tijdens een uitje (wandeling of fietstocht) te vallen.

Gelukkig heb ik dat niet meer en vandaag hebben we dus heerlijk gewandeld om het Eendenmeer. In mijn beleving was het trouwens vroeger veel langer (de route was ‘maar’ 3 kilometer) en heette het vroeger ook het Meeuwenven..

Ach ja.. maakt ook niet uit. Hieronder in ieder geval nog wat foto’s hoe het er nu uit ziet. Waarschijnlijk is het over een paar maanden wit of paars van de heide.. Misschien moet ik dan nog een keertje hier gaan wandelen..

200703042

200703041