Mannetjes..

Vanochtend stonden er zowaar twee (!!) mannetjes van Ad van Dalen bij mij aan de voordeur. Ze waren ook in twee busjes naar mij toe komen rijden want Ad van Dalen heeft blijkbaar rozet-mannetjes en voeg-mannetjes.

Het meest grappige van allemaal was eigenlijk nog dat ze elkaar optimaal tegengewerkt hebben. Het rozet-mannetje moet namelijk de hoofdkraan van het water afsluiten zodat hij zijn rozetje kan plaatsen. Maar het voeg-mannetje heeft water nodig om zijn voeg-papje te maken.

Efficient was geweest dat het voeg-mannetje eerst zijn papje zou maken. Dat daarna het water werd afgesloten en dat ze daarna gezamenlijk (maar ieder aan hun eigen) klusje konden beginnen.

Maar nee hoor.. efficientie is niet aan mijn badkamer besteed. Nee… Aangezien het rozet-mannetje het eerste was met zijn vraag waar de hoofdkraan was werd het water eerst afgesloten. En toen het voeg-mannetje vervolgens met een emmertje met ‘stof’ in zijn handen op zoek ging naar water had het rozet-mannetje de wasmachine-kraan al losgedraaid. En dus moest het voeg-mannetje wachten tot het rozet-mannetje klaar was met zijn werk.

Goed gedaan mannen!