‘Be proud!’

Dat stond er een paar maanden geleden in een brief die aan alle medewerkers van onze practice (afdeling) was gericht. We moeten trots zijn op onszelf want we doen het goed!

Nu trok ik mijn wenkbrauw al op bij die brief. We zullen het vast goed doen, maar dat ligt dan toch echt wel aan het feit dat we ondanks de chaos bij het management toch nog ons werk lijken te kunnen doen.

Al zolang de nieuwe organisatie er staat worden we iedere meeting weer murf gepraat met bla-bla verhalen. Zo ook de laatste meeting: Onze practice-manager en ook de contractmanager-manager vertelden over de resultaten van het afgelopen jaar en dat het er ook in 2007 weer goed uit zou zien als ‘WE’ er met z’n allen weer achter gingen staan.

Vandaag krijg ik een mailtje dat diezelfde twee mensen allebei per direct van hun functie ontheven zijn omdat ze allebei hebben aangegeven dat ze ergens anders gaan werken.

Be proud!! Juist ja.. op wat?? Op mijn 4e HR-Manager in 2 jaar tijd? Op mijn 3e practice manager in 2 jaar tijd?? Op het feit dat ik na 2 jaar eindelijk weer een weekje op cursus mag??