Vol weekend

Ik heb een druk weekend gehad. Na een drukke week en de repetitie van vrijdag-avond was ik bang dat ik een migraine zou hebben op zaterdag. Maar dat viel gelukkig mee: ik was wel moe, maar gelukkig geen hoofdpijn.

En dus heb ik zaterdag ochtend eerst mijn auto gewassen. Daarna was het even de vraag wat we zaterdag middag zouden gaan doen. Een stukje gaan rijden met de auto? Winkelen? Maar de telefoon bracht duidelijkheid: er was een open dag bij een boerderij in de buurt waar een gloednieuwe melk-robot was geinstalleerd.

Nu moet ik zeggen dat ik niet echt geinteresseerd ben in het hele boerenleven. Maar ik wou best wel eens zien hoe zo’n robot werkt. Toen ik daar de stallen in stapte had ik meteen door dat het “Boer zoekt vrouw”-gehalte erg hoog lag. En ja hoor: Teus uit “Boer Zoekt Vrouw deel 1” was er ook!

Juist ja.. uiteindelijk zijn we er nog een uur gebleven. Ik vond het niet zo erg dat we weer naar huis gingen.

Zondag had ik verenigingsdag. Van half 2 tot 5 uur treden alle groepen van de vereniging op en ook voor ons als orkest was er nog het een ander te doen. En zo ging de zondag in een flits voorbij. Voor mijn gevoel was dit optreden een opwarmertje voor volgende week zaterdag. Dan hebben we namelijk weer een optreden, maar dan met de fanfare en een koor erbij.