Verhuizen en ontruimen

Nu de badkamer bijna klaar is en het komend weekend ook het schilderwerk af komt (dat is de planning in ieder geval) komt het echte verhuizen in beeld.

Aangezien weinig mensen erg enthousiast worden bij mijn vraag of ze willen helpen heb ik vandaag een verhuisbedrijf geregeld die de zware spullen voor mij gaat verhuizen. Kost een paar centen.. maar scheelt je ook een hoop gesjouw!

Het komt er op neer dat ik woensdag 12 juli de zware spullen ga verhuizen (wasmachine, buro, bank, fauteuils, kasten, koelkast en diepvries) en vrijdag 14 juli volgen de minder zware spullen (tafel, stoelen, side-table en allerlei ander klein-meubel). Ondertussen zal ook volgende week het andere grut wat in dozen kan verhuisd worden.

De week erna zal dan gebruikt worden voor het uitpakken van alle dozen en spullen en natuurlijk het uitruimen van alle dingen die ik uit mijn oude huis moet verwijderen van de huismeester. (Denk aan rolgordijnen etc die niet mee gaan en oude vloerbedekking)

En volgens mij zijn dan mijn 2 verhuisweken alweer om!

Overigens krijg ik per 24 juli pas weer ADSL op mijn nieuwe adres, dus als het stil wordt hier op deze blog dan weet je waar dat aan ligt: Dan heb ik mijn PC al verhuisd, maar kan ik op mijn nieuwe adres nog niet het internet op 😀