Problemen?

Het gaat niet helemaal goed met mijn badkamer geloof ik.

Toen ik vandaag ging kijken (om zoals iedere dag de openbare hal te dweilen) zag ik dat de tegelzetter zijn best had gedaan: Alle muren zijn nu netjes betegeld en gevoegd.

Mooi zo! dacht ik nog… Maar toen viel me iets op: waar die verwarming zou moeten hangen.. daar zou ik toch iets van pijpjes door de tegels moeten zien steken omdat de verwarming ook via een leiding verbonden moet worden met het verwarming-systeem? Ik ging nog op het toilet kijken (de ruimte naast de badkamer waar de verwarmingsbuizen lopen en waar de loodgieter daags ervoor de leidingen had bevroren om de oude verwarmingsbuizen naar de badkamer weg te halen). Op het toilet zaten nog steeds dopjes op de buizen en het zag er niet naar uit dat dit een permanente oplossing was.

Oftewel: de loodgieter is nog niet klaar, maar de tegelzetter met de muur al wel!

Lijkt mij toch niet helemaal de goeie volgorde. Morgen dus toch maar eens bellen met de aannemer. Dan heb ik meteen nog wat andere vraagjes/opmerkingen.
Zoals:

  • Waarom zie ik geen verwarmingsbuizen?
  • Waar is het kapje wat op de ventilatie hoort?
  • Wanneer is de badkamer klaar?
  • En toch even een opmerking maken over de vrijheid waarmee zijn werknemers bij mij uit de kast en de berging naast de keuken koffie, koekjes en frisdrank pakken. (en daarbij dus ook mijn koelbox weer aan zetten terwijl ik de stekker uit het stopcontact had gehaald)