Wachten…

Wachten is vervelend. Zeker als je eigenlijk nog best veel te doen hebt.

Vandaag werd mijn bed geleverd. Oorspronkelijk stond op de site van de leverancier dat ze tussen 14:00 en 17:00 zouden komen. Vanochtend belden ze echter op dat ze tussen 12:00 en 16:00 zouden komen. En dus moest ik nog 2 uur eerder weg van mijn werk om op mijn appartement te gaan wachten op mijn bed.

Wat mij het meeste ergerde aan het wachten is dat het uiteindelijk toch 14:00 werd en er nog steeds niemand was met mijn bed! Dat was dus 2 uur voor niks wachten!

Nou ja.. het was niet helemaal voor niks want ik heb de tegelzetter nog wat dingen kunnen vertellen zodat hij vooruit kon maar ook dat hij een muur nog niet mocht doen omdat de verwarmingsbuizen daar nog niet goed zitten. Ik heb mijn huismeester gebeld voor een afspraak voor een voorinspectie en ik ben binnenkort ook weer aangemeld bij het energie netwerk en krijg ik netjes stroom en gas.

Niet helemaal voor niks dus.. maar het blijft lang wachten!

En net op het moment dat ik het bange vermoeden ging krijgen dat ze er pas om 15:55 zouden zijn.. ging de deurbel en binnen een half uur had ik een bed in mijn slaapkamer met een paar dozen afval erbij.