Twijfelachtig

Het is de vraag of ik aan het einde van de week mijn badkamer klaar heb. Eerlijk gezegd heb ik er zelf niet veel vertrouwen meer in.

Vandaag ben ik nog even gaan kijken en ik heb gezien dat er iemand is geweest die iets met een roller op de muren heeft gesmeerd. Geen idee wat het is, maar er is in ieder geval iets gebeurd.

Probleem is echter dat de tegelzetter niks kan doen zolang de stucadoor niet klaar is met zijn werk. En de stucadoor wacht nog op de electricien die een aardemat moet leggen op de vloer voordat de stucadoor de vloer kan maken. En deze moet ook nog droog zijn natuurlijk voordat de tegelzetter aan de gang kan. Bovendien kan de tegelzetter niets zolang de loodgieter de verwarmingsbuizen niet verlegd heeft.

Vraag me niet waarom de loodgieter dit niet gedaan heeft voordat de stucadoor kwam om de muren te doen. Waarschijnlijk heeft het iets te maken met het feit dat een verwarmingsbuis niet zomaar te verleggen is als de hele flat gebruikt maakt van 1 verwarmingssysteem. Een buis verleggen betekent dan namelijk dat OF de hele flat geen verwarming heeft (want al het water moet uit het systeem) OF de toe- en afvoer moeten bevroren worden en daarvoor had de loodgieter eerst toestemming nodig.

Om het lange verhaal kort te maken: Het is twijfelachtig of het lukt!

Pluspuntje: mijn vaatwasser doet het!