NNN 2006

Vandaag was de Neven en Nichten dag 2006. De dag werd deze keer georganiseerd door neef Wilco en zijn vriendin Marieke. En zoals gewoonlijk wordt er niet verklapt wat we gaan doen.

Ik was dus best benieuwd toen we vorige week een mailtje kregen dat we vandaag om 13:00 in Oostelbeers werden verwacht. We moesten wandelschoenen aan en we moesten ons kleden op het weer. Dat was het enige wat er verteld werd.

En zo stonden we dus om 13:00 in het dorpscafe van Oostelbeers. Het cafe had ineens een topomzet 🙂 Rond 14:00 werden we opgehaald in een geblindeerde bus en werd ons iets meer duidelijk: We gingen Tele-Hiken door de bossen/hei bij Oostelbeers. Een tocht van zo’n 8 kilometer waarbij we onze route doorkregen via portofoon van de andere groep, door zelf met ons meegekregen kompas te navigeren of door een stuk kaart te lezen.

NNN2006

Helaas hebben we niet gewonnen en hebben we dus ook de grote trofee niet gekregen maar het was een geslaagde middag! Het weer deed in ieder geval goed mee door net toen wij moesten gaan lopen te stoppen met regenen.
Tegen de avond gingen we terug naar Eindhoven waar we ons nog helemaal klem gegeten hebben. Volgend jaar weer!