AAAAAARCH!!!

Ken je dat gevoel dat je niet weet wat je met je lijf aan moet? Dat het lijkt of je liters cafeine hebt gedronken en nu gedwongen stil moet blijven zitten op een saai verjaardagsfeestje?

Ik voel me vanavond extreem onrustig en ik weet niet wat nu beter is. Ik kan natuurlijk in mijn bed gaan liggen maar ik weet nu al dat ik dan over 2 uur nog lig te draaien. Dus denk ik dat ik maar eens een paar keer de trap op en neer ren naar de zolder en weer terug. Misschien helpt dat, en anders ga ik de buren wel even wakker gillen 😀

En waar het aan ligt? *ik check de ingredienten van het fruitsap wat ik aan het drinken ben.* Nee, geen stiekeme cafeine of ingredienten waar je hyper van zou kunnen worden.

Zou het dan toch door het werk komen? Niet genoeg uitdaging waardoor ik mijn energie niet kwijt kan? Of het gesprek met mijn nieuwe Human Resource Manager gisteren wat voor nogal wat opschudding zorgde waardoor iedereen vandaag met een chagrijnige kop op het werk zat?

Ik denk dat ik voor het slapen gaan een groot glas koude cola ga drinken en dan slaapt dit ko(a)la-beestje waarschijnlijk zo.