Mysterie opgelost

Wat een rondje door de wijk al niet op kan leveren…

Het zat me niet lekker dat ik mijn vuilnis container kwijt was. Dus ik ben eens een rondje door de wijk gaan wandelen en wat zag mijn oog: een grijze vuilniscontainer.. een straatje verderop. Het was niet de mijne, maar wel van een nummer niet ver van mijn huisnummer vandaan. En dus ook iemand die op dezelfde plek zijn/haar container stalt om geleegd te worden.

Logica zegt dan natuurlijk dat je de container meeneemt naar het betreffende huis en aanbelt met de vraag: Hebben jullie toevallig de container van nummer 15? Want ik heb jullie container gevonden!

Waarop het verbaasde vrouwtje antwoord: Ja, waar heb je ‘m gevonden? We konden de onze niet meer vinden en toen zei die man: hier neem die van 15 maar mee. Die komt over 2 weken wel weer terecht.

Nou jaaaa zeg.. zomaar de container van mij meenemen zonder een briefje ter info in de bus te doen of zo! Maar goed.. conclusie van het verhaal: Ik heb tijdelijk een vreemde container op bezoek. Deze gooi ik netjes vol met mijn afval en over 2 weken ruilen we onze containers weer om.

Mysterie opgelost!