Verrassing

Vanochtend kreeg ik op mijn werk een pakketje. De afzender was DSM Agro, een onderdeel van het grote DSM waarvoor ik een applicatie beheer.

Ik dacht natuurlijk gelijk aan een CD waarop een backup van de productie-omgeving op stond om een bepaald probleem uit te kunnen zoeken. Maar daarvoor was het pakketje iets te klein en zeker veel te dik. Wat zou het dan kunnen zijn?

Dus ik scheur de verpakking open en gluur naar binnen: een doosje.. en een begeleidende brief. Ik lees de eerste zin: “Als professional in de landbouw weet u als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig te bemesten.” Euhm… juist ja. Ik heb me een tijdje geleden aangemeld op de productie omgeving als gebruiker van de website om dingen te kunnen testen en de ‘normale’ gebruikers zijn boeren die hun land moeten bemesten en daarvoor een bemestings advies kunnen opvragen.

Ik ben bang dat ik een proefverpakking kunstmest heb gekregen… Dus ik lees verder in de brief: “Omdat u zich heeft aangemeld voor de digitale nieuwsbrief, ontvangt u hierbij de toegezegde rolmaat.”

Joepieeeee, een stoere rolmaat van wel 5 meter lang van mijn grote ‘vriend’ Jac!