Kleuradvies

Dit weekend ben ik in Zuidlaren naar de Wonen&Co beurs geweest. Voornaamste doel: een kleuradvies van de mensen van Flexa.

Omdat we vrijdag geen repetitie hadden, was ik die avond al naar Drenthe gereden om te overnachten bij mijn zus. Dat was wel praktisch aangezien de beurs om 10:00 opende en ik anders wel heel vroeg op moest staan. Op vrijdag rijden is dan toch echt een betere optie.
En dus konden we zaterdag op tijd op pad en was ik de eerste ‘klant’ bij de Flexa stand. Ik was goed voorbereid en met een plattegrond en foto’s van mijn appartement erbij zijn we tot een paar ideeen gekomen die ik wel zie zitten.

De rest van de beurs zijn we ook nog overgewandeld maar dat was meer ter informatie en niet zo zeer ter inspiratie. Zo heb ik op een bed van Morgana mijn slaap-dna laten meten. En bij een aantal meubelmakers heb ik folders meegenomen voor een TV meubel.

Omdat we al zo vroeg aanwezig waren konden we alles rustig bekijken. Toen het twee uur later dus erg druk werd zijn we maar weer vertrokken. Op weg naar Beter Bed. Daar heb ik nog een bed uitgezocht wat ik een van de komende dagen in Eindhoven ga bestellen.

Zondag was nog een relax-dagje Drenthe en ‘s middags ben ik weer naar huis gereden. Al met al een erg geslaagd weekend!