Optreden

Ongeveer 7 uur geleden (het is nu half 12, bijna middag) kwam ik thuis van het optreden in Den Haag.

We hebben er van 8 tot iets na middernacht een redelijk pittig programma gespeeld, maar in Den Haag kunnen ze er letterlijk en figuurlijk goed mee uit de voeten. De muziek klonk stevig en er werd overal bij meegedanst.

Ook het zingen ging bij iedereen weer goed en het publiek was er erg enthousiast over. Ik denk dat meer zang-nummers erg verfrissend zijn voor bij een bal en dus positief werkt voor de sfeer van de avond.

Met die sfeer zit het in Den Haag trouwens altijd wel goed. Dat kwam dus goed uit voor Femke. Ze is onze toekomstige klarinettiste die eens kwam kijken wat een bal allemaal inhield. De muziek vind ze nog steeds mooi, maar dat dansen.. Ach ja.. het is inderdaad soms een beetje raar maar dat komt wel goed.

Wat ook altijd weer leuk is aan het spelen in Den Haag is onze verzorging. Geen gezeur over drankjes, geen consumptie bonnen.. Nee, gewoon gratis halen bij de bar. Na afloop is het frietvet nog heet en krijgen we wat broodjes kroket. En ons kado’tje is altijd weer een verrassing. Na het luchtbed en de spaghetti-schep was het deze keer een tomaten-kweek-setje. Leuk voor op het balkon!

(of om bij mijn ouders achter te laten omdat zij groenere vingers hebben)