Teleurstellend

Dat was het afgelopen weekend. Vrijdag geen 2.5 miljoen gewonnen. Zelfs geen 1 euro (1/5 lot met laatste eindcijfer goed). Helemaal niks!!

En ook de formule 1 zondag leverde mij geen 1e plaats op. Niet dat ik hopeloos achteraan lig, maar echt spetterend was het niet.

Zaterdag was de enige dag die in ieder geval wat opgeleverd heeft: inspiratie. Samen met mijn moeder en mijn zus zijn we naar een woon/slaap-meubelzaak geweest. De slapen-afdeling stond vol met dingen die ik niet mooi vond, dus daar waren we zo doorheen. De wonen-afdeling was voor 95% niet interessant. Ik heb een vrij specifieke smaak en wist eigenlijk al waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk vond ik iets maar dat bleek ver boven mijn budget te zijn. De verkoper wees me daarna op iets anders wat qua uiterlijk vergelijkbaar was maar qua kwaliteit wat minder (en qua prijs een stuk minder). Iets om in mijn achterhoofd te houden dus. De Ikea heeft het namelijk altijd nog goedkoper (en eenvoudiger) dus ik moet even gaan afwegen wat ik belangrijk vind.