Miljonair

Omdat ik een hypotheek offerte had aangevraagd bij Centraal Beheer kreeg ik van hen een staatslot. Geen heel lot, maar een 1/5e lot.

Toen ik een paar weken geleden mijn voorspellingen voor 2006 deed wist ik daar nog niks van. Iedereen kan natuurlijk ‘voorspellen’ dat ik geen 20 miljoen ga winnen aangezien ik nooit mee doe aan loterijen. Toen ik na mijn voorspellingen dus een staatslot kreeg begon ik natuurlijk te hopen dat mijn voorspelling wel eens niet uit zou kunnen komen…

Die 20 miljoen ga ik niet redden maar de Jackpot staat op 12.5 miljoen. Een vijfde deel daarvan is toch nog een leuke 2.5 miljoen euro. Goh.. ik zou wel weten wat ik met dat geld ging doen! Een ton zou ik binnen een week verbrassen aan ‘leuke dingen’. Gewoon om te voelen hoe het is om veel geld uit te geven aan een videocamera, een home cinema set, een top-hifi installatie, grote flatscreen TV, nep openhaard, etc, etc. En een flink feest natuurlijk! Daarna hou ik nog 2.4 miljoen euro over. Een dagje minder werken per week zou dan in beeld komen.
Ik weet nog niet of ik mijn appartement al meteen weer in de verkoop zou zetten. Ik heb niet echt behoefte aan weer een groot huis. Nee, dit appartement is prima. Maar als ik dan toch geld zou hebben, dan gelijk maar een nieuwe keuken erin en ook het toilet vervangen. En dan NOG zou ik ruim in het geld zitten.

*droom* ik kan niet wachten tot het 10 maart is…

PS. Mocht je mee willen dromen: mijn lotnummer begint met BG en eindigt op het cijfer 8.