Offertes offertes

Vanavond heb ik een afspraak bij de sanitair/tegel-zaak waar ik twee weken geleden een gesprek mee heb gehad. Ik ga daar de offerte die ze hebben gemaakt doorspreken.

Waarom dat de offerte niet gewoon via de post gestuurd kan worden is mij een raadsel, maar gelukkig hoef ik voor deze afspraak geen vrij te nemen en dus vind ik het wel prima.

Eergisteren belde ook de persoon van de andere sanitair/tegel-zaak met de mededeling dat hij zijn notities zou gaan uitwerken en opsturen.

Kans is groot dat ik vanavond dus ineens 2 badkamer-verbouw-offertes rijker ben. Ik heb besloten om maximaal 3 offertes te verzamelen en dan te kiezen. Na mijn ‘hypotheek-shop-ervaring’ vind ik 3 offertes wel genoeg keus. En dus moet er nog 1 offerte bij: Morgenvroeg om 11:00 sta ik bij zaak nummer 3 aan een buro’tje.

Ik hou jullie op de hoogte of ik wat meer lol ga krijgen in de voorbereidingen. Het gedoe met de hypotheek en bijbehorende deadline vond ik in ieder geval niet bijdragen aan de voorpret. Misschien dat gedoe zonder deadline minder erg is 🙂