Regelmoe

OK, ik geef het toe.. ik ben lui. Dat is waarschijnlijk waarom ik ooit programmeur ben geworden. Programmeurs zijn nu eenmaal lui aangelegd. Dat is een natuurlijk gegeven.

Daarom valt het me ook best zwaar al dat geregel van mijn nieuwe huis. Hypotheekgesprek hier, gesprek daar, offerte hier, plan daar. En heb je uiteindelijk het idee dat het op rolletjes begint te gaan… blijkt het plan niet te kloppen met de offerte waardoor je weer achter mensen aan moet bellen om dat weer goed te krijgen. En als ik nu de tijd zou hebben, dan viel het allemaal nog wel mee. Maar nee, er zit inmiddels toch best wel een tijdsdruk op het geheel anders kon die hele koop wel eens niet doorgaan.

En dan heb ik het nog niet gehad over de besprekingen en offertes en plannen voor de badkamer die ik wil gaan verbouwen. De prijzen die er tijdens het gesprek worden genoemd hebben me toch best laten schrikken. Misschien valt het in de offerte nog een beetje mee (ik heb bij 2 bedrijven een gesprek gehad waar van beide nog een offerte moet komen).

En natuurlijk valt dit allemaal samen met een behoorlijk drukke periode op het werk. Nee, ik geloof niet dat ik op dit moment aan het genieten ben van de ‘voorpret’.

Komend weekend ontvlucht ik carnavallend zuid-nederland en hopelijk kom ik uitgerust terug om vol goede moed weer in de denderende regel-trein te stappen.