Formule 1 Seizoen 2006

Over 3 weken hebben we de eerste race er al weer op zitten van het formule 1 seizoen 2006. Dat betekent dat ik dan een werkende Formule 1 Team Manager Competitie moet hebben.

Daarom ben ik vandaag hard aan het asp-en geslagen om het allemaal af te krijgen. Ik was al een heel eind, maar het moeilijkste gedeelte moest nog: de echte spel-logica van het verwerken van de race-uitslag naar punten en salaris en het waardeverloop van onderdelen.

Op dit moment heb ik dat gedeelte eindelijk klaar. Het enige wat nog niet lekker loopt is de teamwissel die je via de site kunt gaan doorgeven. Daar moet ik dus nog mee aan de slag. Mocht ik dat nog niet af hebben over 3 weken, dan zal ik dat dus nog handmatig moeten doen.

Verder zijn er een aantal pagina’s waar ik nog wat meer info op wil zetten. Maar dat is tweede prioriteit. Eerst zorgen dat het werkt en dan mooier maken.

De deelnemers van vorig jaar krijgen dus vlug een mailtje dat ze hun teams kunnen gaan insturen. Deed je vorig jaar nog niet mee en wil je graag mee gaan doen? Laat het me weten!