Voor-foto’s

Sinds ik heb laten weten dat ik een appartement heb gekocht heb ik van veel mensen erg leuke reacties gekregen. Dank je wel allemaal!!

Tegen de tijd dat ik mijn nieuwe stekje heb ingericht ben je van harte uitgenodigd om te kijken hoe het geworden is.

Er zijn ook al een aantal mensen geweest die vroegen naar foto’s van mijn nieuwe appartement. Nu heb ik zelf nog geen foto’s gemaakt dus jullie zullen het nog moeten doen met de foto’s die ook op de website stonden van de verkopend makelaar.

Ben je dus nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet: Klik hier.

De kleuren zijn niet echt iets voor mij, dus ik zal in juni aan het schilderen moeten. Er komen twee nieuwe vensterbanken in de woonkamer, een nieuw plintje tegen de drempel tussen de hal en de keuken en de grootste klus-klus: het bad gaat eruit en er komt een douche in.

Voordeel is dat ik pas in juni de sleutel ga krijgen. Heb ik nog lekker veel daagjes om te gaan bedenken welke kleur ik waar wil gebruiken. Belangrijkste nu is het tekenen van het koopcontract en het regelen van de hypotheek. De rest.. ach.. daar ga ik me later druk over maken.

P.S. Voor de ontzettend nieuwsgierig mensen: je mag eerder komen kijken hoe het wordt.. maar dat kan toch pas na 1 juni en dan krijg je een verfkwast in je handen geduwd 😉