Goed, beter, ranzigst

Vandaag was DE kijkdag. De makelaar had 3 bezichtigingen van appartementen gepland in een naar wat later bleek perfect tijdschema.

Ik had Lou meegevraagd voor wat extra ogen. En dus gingen we met zijn 3-en op pad.

Appartement 1 was goed. Behoorlijk ruime woonkamer, wat kleinere slaapkamers (of stonden ze gewoon propvol met meubels?), een bubbelbad, rolluiken en een redelijk uitzicht vanaf het balkon.

Appartement 2 was beter. Leuke indeling van de ruimte, mooie lichtinval, groot balkon, uitzicht op een stadspark maar misschien was de woonkamer wat krapjes?

Appartement 3 was qua indeling het beste. Maar oei oei, wat een ranzig hol was dat zeg. De badkamer en keuken hadden een opknapbeurt nodig. Het was er muf, vies en donker. Om maar te zwijgen over de posters met naakte vrouwen aan de slaapkamer muur!

Qua prijs was het derde appartement zelfs het duurste terwijl daar nog het meest aan moest gebeuren. Op dit moment ben ik nog steeds best blij over appartement 2, op de voet gevolgd door appartement 1. Die derde ga ik zeker niet doen, maar mocht er een vergelijkbaar appartement (qua indeling dus) in dezelfde flat vrij komen, dan is dat in ieder geval nog een optie.

En nu dus een nachtje (of 2) erover slapen en kijken of ik dan nog blij ben.