Gelukkig nieuwjaar!

Om te beginnen natuurlijk de allerbeste wensen voor 2006. Waarschijnlijk word je er de komende dagen mee doodgegooid.

En zoals Niels vorige week al op zijn blog liet weten: Waarom alleen rond de kersttijd vrede en liefde en de rest van het jaar zoveel ellende? Het zou iedere dag vrede moeten zijn!

Nieuwjaar hoort wat dat betreft ook wel daarbij vind ik. Iedereen heeft goede voornemens en wenst iedereen het beste toe. En daar hoor je de rest van het jaar ook niks van.

Maar genoeg daarover.. ik zou niet willen dat ik 2006 zuur zou beginnen. Ik heb namelijk een leuke jaarovergang gehad. Ik was in Hoogeveen (Drenthe), we hebben ‘oud-op-nieuw’ gemist omdat we de kurk niet van de fles kregen en met de fles aan het ‘vechten’ waren. Die extra schrikkelseconde kwam bij ons dus goed van pas 😉

Daarna heb ik buiten gestaan om naar het vuurwerk te kijken. Ik vond dat er dit jaar veel mooie pijlen bij waren. Zowiezo was het de hele dag al aan het knallen omdat in Hoogeveen het kampioenschap karbiet-schieten aan de gang was.

Het meest fijne van dit nieuwjaar was nog altijd de ochtend van 1 januari: volledig stil zodat je lekker uit kan slapen. Geen kinderen aan de deur die in ruil voor het gillen van “Zaolig Nieuwjoaar!!” snoep of geld moeten hebben. Geen buren met kleine kinderen die toch om 6 uur ‘s ochtends al moeten huilen. Niks.. gewoon rust!