Brochures

Anderhalve week geleden kreeg ik wat brochures opgestuurd van de makelaar. Drie appartementen waarvan de makelaar dacht dat ze wat waren.

Eentje viel er bij mij zowiezo al af vanwege geen lift. De andere 2 waren ok, maar ik werd er niet gelijk enthousiast van.

Dat heb ik de makelaar dus ook laten weten waarna hij me gisteren belde. Blijkbaar een beetje teleurgesteld dat hij niet bij de eerste brochures al meteen raak had. Tja, beste makelaar, ik had al gezegd dat ik kritisch zou zijn. Voor het bedrag waarom het ongeveer draait vind ik ook dat ik kritisch mag zijn!

En dus is hij weer opnieuw op zoek gegaan en hopelijk krijg ik daarvan eind deze week weer nieuwe brochures. Ook daar hoop ik er 1 of 2 van uit te kiezen en dan gaan we in januari 2006 eens een middagje appartementen kijken. Dat is wat de makelaar voorstelt in ieder geval.

Zelf vind ik het wel best om een middagje te gaan kijken. Dan weet ik meteen hoe dat een beetje in zijn werk gaat. Zolang ik niet echt blij wordt van een brochure vraag ik me wel af of ik na een bezichtiging van gedachte moet/mag veranderen. En zal ik iemand meenemen (buiten de makelaar natuurlijk) bij dat eerste rondje of kan ik daarmee wachten tot een eventuele tweede bezichtiging?

Tja.. dat wordt huis(denk)werk voor komend weekend…